Ταλιμπαν Αφγανισταν / O672mqxdan8dim : Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και.

Ταλιμπαν Αφγανισταν / O672mqxdan8dim : Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και.. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις.

Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που.

Tukjtuteqriiym
Tukjtuteqriiym from www.naftemporiki.gr
Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο. Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και. Η γκάζνι βρίσκεται 150 χλμ νοτιοδυτικά της καμπούλ, στον δρόμο που ενώνει την πρωτεύουσα και την κανταχάρ.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα.

Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Συνεχίζουν οι ταλιμπάν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους στο αφγανιστάν, καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Η γκάζνι βρίσκεται 150 χλμ νοτιοδυτικά της καμπούλ, στον δρόμο που ενώνει την πρωτεύουσα και την κανταχάρ. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Η κατάληψή της θεωρείται πως ενισχύει το ενδεχόμενο οι ταλιμπάν να προσπαθήσουν να καταλάβουν την ίδια την καμπούλ. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο.

Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα. Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας.

Dn5r4c Al Gc7m
Dn5r4c Al Gc7m from www.capital.gr
Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Οι ταλιμπάν βρίσκονται πλέον κοντά στο να ανακτήσουν τον πλήρη έλεγχο του αφγανιστάν, με την πρωτεύουσα καμπούλ να είναι πλέον η μόνη μεγάλη πόλη που παραμένει στα χέρια της κυβέρνησης. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Η κατάληψή της θεωρείται πως ενισχύει το ενδεχόμενο οι ταλιμπάν να προσπαθήσουν να καταλάβουν την ίδια την καμπούλ. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας.

Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας. Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Η γκάζνι βρίσκεται 150 χλμ νοτιοδυτικά της καμπούλ, στον δρόμο που ενώνει την πρωτεύουσα και την κανταχάρ.

Afganistan Oi Talimpan Katelaban Thn Prwteyoysa Ths Eparxias Mpaglan
Afganistan Oi Talimpan Katelaban Thn Prwteyoysa Ths Eparxias Mpaglan from www.voria.gr
Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Η ταχύτητα της προέλασης των ταλιμπάν έχει προκαλέσει ένταση και στο εσωτερικό των ηπα, με κάποιους να κατηγορούν τον αμερικανό πρόεδρο τζο μπάιντεν για την απόφασή του να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από το αφγανιστάν και να αφήσει μόνη της την κυβέρνηση της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ισλαμιστές αντάρτες ταλιμπάν προελαύνουν σε όλα τα.

Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Συνεχίζουν οι ταλιμπάν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους στο αφγανιστάν, καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Η γκάζνι βρίσκεται 150 χλμ νοτιοδυτικά της καμπούλ, στον δρόμο που ενώνει την πρωτεύουσα και την κανταχάρ. Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code